Kladdkaka med Philadelphia Marabou

En väldigt god och väldigt kladdig kaka. Philadelphian ger en lite syrlig smak som passar väldigt bra i en annars söt kaka. Receptet hittade jag här. 
 
3 ägg
3 dl socker
1 pkt (160 g) Philadelphia Marabou
½ tsk salt
3 msk kakao
1 msk vaniljsocker
1 ½ dl vetemjöl
 
Sätt ugnen på 190 grader. Smörj en rund form med löstagbar botten och strö med kokosflingor. Rör ihop samtliga ingredienser och häll smeten i formen. Grädda kakan mitt i ugnen i ca 13 minuter. Känn med en sticka i mitten av kakan, den ska vara kladdig och lös i mitten. Låt svalna innan du serverar den.
 
Vid servering kan man med fördel pudra över lite florsocker och servera tillsammans med exempelvis rårörda jordgubbar. 
 
 
Jag gjorde min kaka i en springform med 24 cm i diameter. VIll man ha en högre och "tjockare" kaka kan man säkert grädda den i en springform med mindre diameter.
choklad - kladdkaka - marabou - philadelphia - philadelphia marabou